המבורגר
מידות עשייה:
רייר: הבשר אדום מבפנים וחלקיו החיצוניים עשויים (47-50 מעלות).
מדיום דייר: בשר ורוד- אדום ומעט חום מסביב- חם למגע במרכזו (55-60 מעלות).
מדיום: האמצע של הבשר ורוד, וסביבו הבשר חום- המרכז חם (60-65 מעלות).
מדיום וול: מעט ורוד במרכז, אך רוב הבשר בצבע חום. חם מאוד במרכז (65-70 מעלות).
וול דאן: אין צבע ורוד, והבשר הינו בצבע חום-אפור מבפנים, ולרוב חרוך מבחוץ (70 מעלות ומעלה).
משקלי ההמבורגרים הינם לפני צלייה
Wild בורגר
160 / 220 גרם
Wild בורגר גבינה
160 / 220 גרם
Wild בורגר כפול
320 / 440 גרם
Wild בורגר גבינה כפול
320 / 440 גרם