מהחווה לסניף
מקורו של בשר הבקר הטרי המשמש להכנת הווילד-בורגר הוא בחווה הנמצאת בלב ליבו של עמק יזרעאל, שבו נולדו רבות מאגדות החקלאות הישראלית. בחווה זוכים בעלי החיים לתנאי מחייה טובים, נהנים ממרעה במרחבים, וניזונים ממזון איכותי.
לבופה החופשי ולשלוות בעלי החיים, מתברר, השפעה גם על נתח הבשר. “בשר העגל אינו רק תוצר של הגזע שלו ושל הוריו, אלא גם של האישיות שלו”, מסבירים הבוקרים. “כך למשל, אם העגל עצבני ותזזיתי – גם הבשר שלו יהיה קשה, לכן חשוב לגדל את הפרות ואת העגלים רגועים, ולהעניק להם יחס חם ומזון טוב”.