בקפדנות ואיכות
לאחר השחיטה ופירוק הבשר, נבחרים בקפידה חלקים איכותיים שמיועדים לטחינה, אשר ישמשו להכנת ההמבורגרים ברשת. הדרך הסטרילית שעושה הבשר לא עוברת דרך אף אמצעי חיצוני; כך, הבשר אינו מנוילן ולא עובר דרך מכונת ואקום או זרז אחר לשם קבלת תוצאות מהירות.
הבשר מיושן במקום, באוויר הפתוח, כשגינת וטלמור טועמים את הנתחים בעצמם, ואז נכנס לקירור, בטמפרטורה שבין 0-2 מעלות. בשלב הבא נארזים הנתחים במארז רשת, ומובלים, בקירור ובפיקוח וטרינרי לסניפי הרשת. 100% בשר, 100% טעם, כמו שהטבע התכוון.