בורגר סאלון החווה שלנו

נמצאת בעמק יזרעאל

מהחווה לסניף

מקורו של בשר הבקר הטרי המשמש להכנת הווילד-בורגר הוא בחווה הנמצאת בלב ליבו של עמק יזרעאל, שבו נולדו רבות מאגדות החקלאות הישראלית. בחווה זוכים בעלי החיים לתנאי מחייה טובים, נהנים ממרעה במרחבים, וניזונים ממזון איכותי.
לבופה החופשי ולשלוות בעלי החיים, מתברר, השפעה גם על נתח הבשר. “בשר העגל אינו רק תוצר של הגזע שלו ושל הוריו, אלא גם של האישיות שלו”, מסבירים הבוקרים. “כך למשל, אם העגל עצבני ותזזיתי – גם הבשר שלו יהיה קשה, לכן חשוב לגדל את הפרות ואת העגלים רגועים, ולהעניק להם יחס חם ומזון טוב”.

אנו משתמשים בעוגיות ובטכנולוגיות דומות כדי לשפר את חווית הגלישה שלך, לנתח שימוש באתר ולהציג פרסומות מותאמות. המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש זה.

למידע נוסף עיינו ו- מדיניות פרטיות.