מול עיני הלקוח
הבשר שמובא אל הקצביות השקופות בסניפי הרשת נטחן, כשהוא טרי אל מול עיני הלקוחות. התבלינים שנוספים לו הם מלח, פלפל ובצל קצוץ בלבד.
כשהנתחים טריים ואיכותיים והבשר משובח, לא צריך יותר מזה.
לאחר הטחינה ויצירת הקציצה, היא עוברת תהליך צלייה, שאף הוא נעשה אל מול עיני הלקוחות, על ידי גריל-מן מיומן. ב”בורגר סאלון” קציצת ההמבורגר היא המרכז, ולכן הוויילד-בורגר הוא הכוכב האמיתי בתפריט.
גם שחקניות המשנה, הלחמניות הטריות, נאפות במקום. לצד מנות מנצחות נוספות כמו הבורגר הצמחוני, תמצאו גם סלט סאלון, סלופי ג׳ו וקינוחים תוצרת בית, שסוגרים ארוחה מנצחת.
“אם אתה נאמן לאמת שלך והולך איתה, בלי לסבך אותה עם כימיקלים ועם פטנטים, מתקבל המבורגר מצוין, כי זה הכוח של המזון הזה – הפשטות שלו”, מסכם גינת.